Ons verhaal

Wijnwinkel vanOvino is voor ons, twee broers met een voorliefde voor goed eten en goede wijn, eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij delen een jeugd en een grootvader die werkzaam was in de wijnindustrie. Zijn enthousiasme - en af en toe een slokje Chateau d'Yquem, is ons met de paplepel ingegoten.

En wat is nou leuker dan om in deze Corona-tijd, waarin er al zoveel is om niet van te kunnen genieten, met je hobby of liefhebberij aan de slag te gaan en anderen te laten (mee)genieten van iets wat wel binnen handbereik is?

Er zijn ongelooflijk veel wijnwinkels, ook in Nederland. Wij zouden niet begonnen zijn aan deze winkel als we niet de overtuiging hadden dat we iets lekkers en nieuws tegelijk kunnen bieden, ook aan de kenners! De wijn die je bij ons vindt is niet in andere winkels in Nederland verkrijgbaar en is afkomstig van twee Spaanse wijnproducenten uit ons persoonlijke netwerk, uit relatief onbekende gebieden in Spanje.

Goede wijn behoeft geen krans,  maar heb je opmerkingen of suggesties? Laat het ons dan  weten via info@vanovino.nl of via onderstaand formulier.

Berend en Roderik van Ogtrop